הכנס לשמירת איכות תוצרת חקלאית טרייה 2021

תודה לכל באי הכנס ומשתתפי הזום!

אנו שמחים לשתף אתכם בסיכום הכנס שנערך ב-9 בדצמבר 2021, במכון וולקני.

על מנת שנוכל לשפר ולהשתפר בכנסים הבאים,

נודה לכם על מילוי משוב קצר (כ-5 דקות) בקישור הבא: משוב לכנס 2021

לסיכום זה מצורפים:

  1. חוברת תקצירי ההרצאות שהוצגו בכנס (כולל פרטי התקשרות של המרצים)
  2. סיכום סקר עמדות בנושא השימוש באריזות קמעוניות לתוצרת חקלאית טרייה, שערכנו לפני הכנס
  3. סיכום הדיון שנערך במסגרת הכנס בנושא אריזות קמעוניות לתוצרת חקלאית טרייה

 

תודה לציפי פרידקין ושחר ליבנה מהחטיבה למחקר, כלכלה ואסטרטגיה של משרד החקלאות על סיכום הסקר והדיון בנושא אריזות קמעוניות של תוצרת חקלאית טרייה.

 

להתראות בשנה הבאה!

בברכת בריאות טובה,

 

כרמית זיו  - המכון לחקר תוצרת חקלאית ומזון, מנהל המחקר החקלאי, מכון וולקני

ודני גמרסני - המרכז לחדשנות בפוסטהרבסט, מיגל, מכון למחקר מדעי בגליל

אריזות

אריזות